Cosmetische Tandheelkunde

Een gezond gebit is een mooi gebit, daarom bieden wij diverse cosmetische behandelingen aan. Bij onze praktijk bieden wij onder andere tanden bleken, veneers, kronen en composietvulling aan. Daarnaast kunnen wij uw tandvlees esthetisch corrigeren.

Groepspraktijk voor Algemene tandheelkunde, Implantologie, Parodontologie & Prothetiek

De mogelijkheden

We bieden verschillende behandelingen aan van kleine behandelingen tot grote metamorfoses. Verkleuring van de tanden kunnen optreden door interne en externe factoren. Door te bleken kunnen we vaak de tanden en kiezen weer naar de originele kleur brengen. Mocht dat niet lukken of willen wij vormherstel doorvoeren kunnen we ook altijd werken met keramische veneers, kronen dan wel composiet. Daarnaast kunnen we tandvlees esthetisch corrigeren.

De voordelen van cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde is gericht op het opknappen van uw gebit, waarbij we streven u een zo natuurlijk mogelijk en mooi gebit terug te geven. Het voordeel van een mooi gebit is dat uw zelfvertrouwen een boost kan krijgen. Een korte bleeksessie maakt uw tanden weer stralend wit zodat u weer vrijuit durft te lachen.