Goede doelen

Tandartsenpraktijk de Jong steunt goede doelen

Soms komt het voor dat er tanden of kiezen getrokken moeten worden. Wanneer aan deze tanden of kiezen goud bevestigd is, wordt de opbrengst daarvan geschonken aan een goed doel.

In 2012 bedroeg de opbrengst zo’n € 4000,- en is deze geschonken aan de Beatrix Kinderkliniek van het UMCG.

In 2013 heeft de praktijk al een bedrag van € 1000,- over kunnen maken aan de Stichting Alpe d’Huzes. Lars Martens, 13 jaar en nierpatiënt fietste op 5 juni 2013 de Alpe d’HuZes op voor de bovengenoemde stichting. Samen met zijn vader, die hem naar boven zal begeleidde, en zijn oma, die naar boven wandelde, ging hij De Berg op om zo geld in te zamelen voor de Stichting Alpe d’HuZes en KWF kankerbestrijding. Meer informatie over de Stichting Alpe d’HuZes kunt u vinden op: www.opgevenisgeenoptie.nl (van hieruit is er ook de mogelijkheid om naar de actiepagina 2013 te gaan).

In december 2014 heeft Tandartsenpraktijk de Jong een mooi bedrag kunnen schenken aan Stichting De Soroptimisten. De ze stichting organiseert “Het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen” om kinderrechten, via films, onder de aandacht te brengen van kinderen in de basisschoolleeftijd.