Angst- & gehandicaptenzorg

Angst voor de tandarts kan voorkomen. Wij begeleiden u in de aanpak van uw angst zodat u met comfort en gemak naar de tandarts kunt gaan en bovendien tegenwoordig vrijwel pijnloos. Zo maken een aantal van onze tandartsen gebruik van de Quicksleeper, een pijnloze manier van verdoven.

Iemand zo behandelen, als je zelf behandeld zou willen worden

De voordelen van angstbehandelingen

De angst voor de tandarts kan u belemmeren om een behandeling te ondergaan. Maar de technieken zijn inmiddels zo verbeterd dat de behandeltijd aanzienlijk korter is geworden, en bovendien tegenwoordig vrijwel pijnloos. De methoden van een angstbehandeling zijn onder andere dat het tempo wordt afgestemd op de patiënt. Ook nemen onze tandartsen extra tijd voor het geven van informatie, bieden een uitgebreidere aanpak van pijnbestrijding aan en zorgen ervoor dat de patiënt zich prettig voelt.

De mogelijkheden

We weten dat vooral mensen met angst twijfelen over een bezoek aan de tandarts. Er zijn verschillende methoden waarmee wij het gemak van een bezoek kunnen garanderen. Wij bieden daarom een volledig op uw wensen afgestemd behandelplan aan.

Ook voor tandheelkundige zorg bij gehandicapten hebben wij experts, die voor de behandeling van deze doelgroep een aanvullende opleiding hebben afgerond.

Wij behandelen/ begeleiden o.a. mensen met het Down-syndroom, Turner syndroom, allerlei vormen van autisme (van klassiek tot aan milde varianten), maar ook mensen met zwaar verstandelijke beperkingen.

Quick Sleeper: “de pijnloze manier van verdoven”