Behandelingen

Naast de algemene tandheelkunde kunt u tevens bij ons terecht voor (chirurgische) tandvleesbehandelingen, plaatsing van implantaten, esthetische tandheelkunde, kunstgebitten, kindertandheelkunde, slijtage behandeling, angstbehandeling en tandheelkunde voor gehandicapten.

ContactHet team

Algemene tandheelkunde

Wij bouwen graag langetermijnrelaties met onze cliënten op. Hierbij is het streven naar preventie van ingrepen voor ons belangrijk. Daarom werken wij aan een meerjarig plan voor een langdurig gezond gebit. Het is van belang dat de zorg optimaal op u afgestemd is.

Tandvleesbehandeling

Voor een sterk gebit is gezond tandvlees essentieel. Daarom bieden wij diverse tandvleesbehandelingen aan; van kleine behandelingen tot intensievere ingrepen. Onze mondhygiënist kan u adviseren over welke behandeling het beste bij u aansluit.

Cosmetische tandheelkunde

Een gezond gebit is een mooi gebit. Daarom bieden wij diverse cosmetische behandelingen aan. In onze praktijk bieden wij onder andere tanden bleken, orthodontie en composietvulling aan.

Kindertandheelkunde

De behandeling van kinderen vergt een speciale aanpak. Kinderen kunnen angstig zijn voor de tandarts. Tandartsenpraktijk de Jong weet als geen ander die angst weg te nemen. Daarnaast hebben wij een team van professionals die veel kennis en ervaring hebben met de ontwikkeling van een melkgebit naar een volwassen gebit.

Implantaten

Het plaatsen van tandimplantaten is een van de facetten waar wij gespecialiseerd in zijn. Implantaten zijn voor veel mensen een goede oplossing voor ontbrekende tanden of kiezen. Wij verzorgen het complete proces van het plaatsen van een implantaat, tot het maken van een kroon, brug of kunstgebit op een of meerdere implantaten.

Wij staan altijd voor u klaar

Voor vragen over behandelingen en preventie, of het maken van een afspraak neem dan contact op.

InschrijvenContact

Kroon- & brugwerk

Een kroon of brug is vaak de beste optie voor verzwakte tanden. De uit hand vervaardigde kronen en bruggen zorgen dat uw gebit weer zo goed als vanouds is. Sterk, mooi en volledig.

Kunst- & klikgebit

De mogelijkheden met een kunstgebit zijn zeer divers. Met de moderne instrumenten in onze praktijk kunnen wij u prachtige, natuurlijke kunstgebit opties bieden. Van een gemakkelijk uitneembaar gebit tot implantaten die steviger vastzitten. Onze prothesen geven u weer een stralende lach op uw gezicht.

Slijtagebehandeling

Onze tanden zijn uitzonderlijk sterk, alleen kan op een gegeven moment slijtage optreden. Dit kan veroorzaakt worden door tandenknarsen, ouderdom of voedsel. Wij streven naar het natuurlijk herstellen van slijtage en bieden voorlichting ter preventie van verdere schade.

Angst- & gehandicaptenzorg

Angst voor de tandarts kan voorkomen. Wij begeleiden u in de aanpak van uw angst, zodat u met comfort en gemak naar de tandarts kunt gaan. Ook voor tandheelkundige zorg bij gehandicapten hebben wij experts, die voor de behandeling van deze doelgroep een speciale opleiding hebben afgerond.

Conebeam 3D

De praktijk maakt gebruik van de nieuwste radiografische technieken. De Conebeam 3D maakt door middel van röntgenstralen een driedimensionaal beeld van de kaak en schedel. Hierdoor krijgen wij een haarscherp beeld van de gehele kaak en mondgezondheid.